Наскоро нови понуди за Скопје! - Мега Попусти

Наскоро нови понуди за Скопје!

Претплати се за e-mail известувања и ќе добиваш нови понуди.


Доколку сакате да се претплатите на сите категории, не селектирајте ништо.

Како се користи Мегапопусти

1. Најавете се! (доколку немате креирано корисничка сметка, кликнете на Креирај! во делот Најави се)

2. Кликнете на Купи! на понудата која што Ви се допаѓа! (притоа можете да купите повеќе понуди одеднаш)

3. Одберете начин на плаќање! (кредитна картичка или со уплатница)

4. Уживајте во избраниот производ или услуга!

Реклами